Főoldal Árak / Bérletek Akció InfraShape Fogyás, alakformálás Galéria Feliratkozás Kapcsolat

Keresztnév:
E-mail címInfraShapeFOGYNI SZERETNÉL, DE NEM TUDOD HOGYAN KEZDJ HOZZÁ? ELKEZDTED, DE GYORSAN FELADTAD?

GYERE EL ÉS PRÓBÁLD KI AZ INFRASHAPE-ET, IMÁDNI FOGOD!A legújabb generációs alakformáló eszköz, mely minden várakozásod felülmúlja. Stílusos, modern dizájnú fekvőkerékpár-kapszula, amely több innovatív technológiát is tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagénlámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők) Próbáld ki! A kedvenc zenédre tekersz és fogysz!

InfraShape

Elképesztő eredmények a túlsúly és a narancsbőr elleni küzdelemben.

Ötvözi a vákuummasszást az infra fénnyel. Beindítja a nyirokkeringésed és a méregtelenítést. Növeli a kalóriaégetést és a szervezeted zsírbontó képességét. Az eredmény pedig: hatékonyan fogsz fogyni.

A kollagén kezelés hozzájárul a bőröd megfiatalításához.

Vendégeink tapasztalata: használata után javul a hangulatod és energikusabbnak érzed magad. Többen jelezték, már az első alkalom után érezhetően simább lett a bőr a fenekükön és a combjukon.

Normál étkezési szokások mellett egy 10 alkalmas bérlet használata után centiméterekben mérhető az eredmény.

Egy edzés alatt 1300-2000 kalóriát is el tudsz égetni.

Nem unatkozol edzés közben: az érintőképernyős kijelzőn Facebookozhatsz, nézhetsz videót a Youtube-on, tekerhetsz különböző országok utcáin, filmet nézhetsz, vagy a saját telefonodról is hallgathatsz zenét.

Előre beállított programok, hogy neked csak az edzéssel kelljen foglalkoznod. A kezdő szinttől a sportolókig, megtalálod az edzettségedhez illő szintet.

Bár vannak 30 és 45 perces edzés lehetőségek is, érdemes a hosszabb időt választanod, ugyanis a zsírégetés általában 30 perc után éri el a maximumát, így az utolsó 15 perc lesz a leghatásosabb.


Elérhetőség: 06-70/629-1344 · greenmedia10@gmail.com · www.afrikaszoli.hu | www.szolariumgyongyos.hu
Admin | Adatkezelés | Copyright © Afrika Szolárium Stúdió 2012 · Minden jog fenntartva! · 75698 látogató.